SİVİLCESİZ BİR CİLT İÇİN ÇUHA ÇİÇEĞİ MASKESİNİ UYGULAYIN

çuha çiçeği maskesi

Pürüzsüz bir cilde kavuşmak istiyorsanız bu çuha maskesi tam size göre, Ender Saraç'ın cilt maskesini mutlaka uygulayın.

Hazırlanışı: İki tutam çuha çiçeği kurutularak dövülüp toz haline getirilir. Kabukları soyulmuş yarım salatalık, bir fincan pirinç unu, çuha çiçeği tozu ile birlikte on dakika kadar ateşte pişirilir.

Elde edilen karışım ateşten indirilip tekrar ezilerek bulamaç haline getirilir. Hazırlanan bulamaca yarım fincan elma suyu, bir çorba kaşığı saf zeytinyağı ilave edilerek krem kıvamına getirilir.

Faydaları: Hazırlanan çuha çiçeği kremi; yumuşak bir fırça ile yüze ve boyuna sürülür. yüzde yarım saat bekletildikten sonra ılık su ile yıkanır ve gül suyu losyonuyla cilt temizlenir.

CİLT'DEKİ LEKELER VE SİVİLCELER İÇİN BUĞDAY ÖZÜ MASKESİ KULLANIN

buğday özü maskesi

Cildinzdeki lekeler ve sivilceler canınızı sıkıyorsa, bu cilt maskesini kullanın, Ender Saraç'ın bu cilt maskesi çok işinize yarıyacaktır.

Hazırlanışı:
İki avuç buğday, iki bardak yağmur suyunda pişirilip ezilerek sıkılır. İki yumurta sarısı ve bir çorba kaşığı badem yağı ilave edilir. Hazırlanan karışım iyice çırpılır. Yumuşak bir fırça ile yüze sürülür.

Faydaları: Kızıl lekelerin ve sivilcelerin giderilmesini sağlayan buğday özü maskesi; sabah ve akşam olmak üzere iki kere uygulanır. Buğday özü maskesi, şampuan olarak kullanıldığında saçların parlamasında etkin yararları olduğu görülür.

CİLDİNİZİN GÜZELLİĞİ VE TAZELİĞİ İÇİN KOLAY BİR CİLT MASKESİ

cilt maskesi

Ender Saraç
cilt güzelliği için yeni bir maske sunuyor; cildinizin taze ve güzel görünmesi için bir cilt maskesi.

Hazırlanışı: Besbase kabuğu, ezildikten sonra suda pişirilir ve sıkılır. İki tutam kıyılmış taze maydanoz, bir çorba kaşığı domates salçası, yarım fincan badem yağı ilave edilir.

Hazırlanan bu karışıma bir miktar su eklenerek suyu çekilinceye kadar ateşte tutulur. İki kaşık kaymak ilave edilerek krem yapılır.

Faydaları: Yüz ve boyun kısmına maske olarak uygulanan besbase kremi; cilde güzellik ve tazelik sağlamakta etkin yararı vardır. Bu maske yüze sürüldükten sonra yirmi dakika bekletilip, yüz yıkanmalıdır.