SAFRA KESESİ TAŞI VE ÇAMURU NASIL DÜŞÜRÜLÜR-BİTKİSEL DOĞAL TEDAVİ-KARACİĞER TEMİZLEME

safra kesesi taşı bitkisel tedavi safra taşı bitkisel tedavi safra kesesi taşı nasıl düşürülür

Doktor Hulda CLARK'ın sunduğu bu doğal yöntem sayesinde safra kesesi taşlarından kurtulabilirsiniz. Kendim bu doğal yöntemi denedim ve gerçekten işe yaradı, üstelik 2 günlük bir tedavi, yani haftalar boyunca içilecek bir şey yok...

Ama bu kürü denemeden önce, bu mesajı okuyun:

Bu kür risksiz değil, taşların tıkanma ihtimali hep var
, kimi salak gelip burada insana beddua yağdırıyor, neymiş taşlar tıkanmış...
Sanki kürü biz zorla yaptırdık ve bu kürden para kazandık!!!
Biz her seferinde kararın size ait olduğunu, kimsenin yerine karar veremeyeceğimizi belirtiyoruz, kendimiz kürü denediğimizde ve sorun çıktığında kimseyi suçlamadık, çünkü kendi kararımızdı.

Aşağıda 1-2 arkadaş taşlarının tıkanıp acile gitmek zorunda kaldığını söylediler ve bu mesajları silmedik, başkası görüp ona göre karar versin diye.

Bizim bu işte bir kazancımız yok, sattığımız bir şey yok, insanlığımızdan bir bilgi paylaşalım dedik, ama oda yine başımıza patlıyor.
Artık yorum bölümünü kapatıyoruz, kimseyle uğraşacak ve kaybedecek zamanımız yok.
İsteyen dener, istemeyende denemez.
Ama tıkanma riski olduğunuda unutmayın, ve gelip burada insana hakaret etmeyin.

Herkese geçmiş olsun.



Malzemeler:

  • 4 çorba kaşığı magnezyum sülfat : eczaneden aldım
  • 125ml zeytinyağı
  • 170ml taze sıkılmış pembe greyfurt suyu, greyfurt bulamazsanız taze limon suyu kullanabilirsiniz
  • 750ml su
Hazırlanış ve Uygulanış:

Saat 14:00 :
Bu saatten itibaren hiç bir şey yenilmeyecek ve içilmeyecek, aksi taktirde kusma veya mide bulantısı gibi kötü durumlarla karşılaşabilirsiniz. Şimdiden 750ml suyu ve 4 kaşık magnezyum sülfat'ı karıştırabilirsiniz.Bu karışımı buzdolabına yerleştirin, soğuk hali içilmesini kolaylaştırır.(Berbat bir tadı var)

Saat 18:00 :
Önceden hazırladığınız su ve magnezyum sülfat karışımının dörtte birini (1/4) için, yaklasık 185ml ediyor.

Saat 20:00 :
Yine önceden hazırladığınız su ve magnezyum sülfat karışımının dörtte birini (1/4) için, yaklasık 185ml ediyor. Yavaş yavaş ishallik başlar,endişelenmeyin bu normaldir, zaten amaç bu.

Saat 21:45 :
125ml zeytinyağı ve 170ml taze sıkılmış limon suyunu iyice karıştırın. Artık yatmaya hazırlanın, bu karışımı içtiğinizde artık yataktan çıkmıyacaksınız.

Saat 22:00 :
Yatağınızın başında ayakta durun ve hazırladığınız zeytinyağı ve limon suyu karışımını iyice çalkalayın ve için. Tümünü birden içemezseniz yavaş yavaş için. İçtikten hemen sonra yatağa geçin ve sağ tarafınıza dönerek uzanın (yani karaciğer ve safra kesesi bölgesinde bir baskı olur). Bu pozisyonda yakalşık 30 dakika durmanız gerekiyor ve sonra isterseniz normal bir şekilde yatabirlirsiniz. Yarım saat geçtikten sonra bir mecburiyetiniz yok ise kalkmayınız, çünkü mideniz bulanır ve kusabirlirsiniz, yatmanız hemen hemen şart diyebilirim. Tabi unutmayınız'ki ishal olacaksınız, bu sizi uyandırabilir.

Evvelsi sabah:


Saat 6:00 :
Yine önceden hazırladığınız su ve magnezyum sülfat karışımının dörtte birini (1/4) için, yaklasık 185ml ediyor. İsterseniz gidip geri yatabilirsiniz.

Saat 8:00 :
Yine önceden hazırladığınız su ve magnezyum sülfat karışımının dörtte birini (1/4) için, yaklasık 185ml ediyor.Bu sonuncu. İsterseniz gidip geri yatabilirsiniz.

Saat 10:00 :
Yavaş yavaş normal şekilde yemek yemeye başlayabilirsiniz. Kür sona erdi.

Not:

Sabah kalktığınızda ishal olacaksınız, bu normal bir durum. İshallik sırasında taşların düstüğünü göreceksiniz, isterseniz bir el lambası ile dışarı atılan taşları kontrol edebilirsiniz. Resimlerde görülen tipten taş düşürebilirsiniz, size tavsiyem taş düşürdüğünüzü kontrol edin.

Bu kürü 2 hafta sonra geri tekrarlayın, safra kesesini tamamen temizlemek için yaklaşık 6 kür lazım. Zaten yıllık 6 kürden fazla yapılmamalı.